Sladená a upravená jadrová zmes na výrobu jadrových rožkov. Zmes s praženou arašidovou drťou na výrobu striekaných základov pod parížske rožky. Jedná sa o kompletnú zmes vr. sušených vaječných bielkov. Vynikajúce na podklady pre parížske krémy - rožky, venčeky a pod. Základným kameňom tohto výrobku sú arašidy - surovina opradená mýtmi a omylmi: Hovorí sa arašidy, buráky, búrske oriešky, avšak materskou rastlinou nie je burákovník ani arašidovník, ale podzemnica olejná. Predstavujeme si orech, pretože je zaradený medzi škrupinové ovocie a ona je to strukovina. Pretože sa jedná o alergén, je na ňu pozerané ako na niečo potenciálne škodlivé, pritom obsahuje významné množstvo resveratrolu, ktorý sa pre svoje antioxidačné a antibakteriálne účinky používa ako doplnok stravy.
Energetická hodnota |
1881 kJ |
Tuky |
17 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
16.7 g |
Sacharidy |
63.2 g |
- z toho cukry |
50.5 g |
Bielkoviny |
12.1 g |
Vlákniny |
4.4 g |
Netto váha |
5000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Vajcia, Arašidy, Sójové zrná, Mlieko, Orechy |
Distribuce |
SK |