Zmes s praženou arašidovou drví na výrobu striekaných základov pod parížskej rožteky. Jedná sa o kompletnú zmes vr. sušených vaječných bielkov. Vynikajúci na podklady pre parížskej krémy - rožteky, věnečny pod. Odporúčané dávkovanie: Aranka Arašidy 500 g + voda pitná 125 g. Suroviny spojíme a necháme asi 5 minút odležať. Potom je miešame pri strednej rýchlosti po dobu 5 minút do homogénnej konzistencie. Pečiete pri 190 ° C počas 12 minút.
Energetická hodnota |
1881 kJ |
Tuky |
17 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
16.7 g |
Sacharidy |
63.2 g |
- z toho cukry |
50.5 g |
Bielkoviny |
12.1 g |
Vlákniny |
4.4 g |
Netto váha |
500 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Vajcia, Arašidy, Sójové zrná, Mlieko, Orechy |
Distribuce |
SK |