Karamelizované zahustené kondenzované mlieko. Klasika na výrobu cukroviniek - karamelizované kondenzované mlieko. Použitie v cukrovinkách, krémoch a iných špecialitách. Karamel CONDÉ je už karamelizované kondenzované mlieko, ktoré je nevyhnutným doplnkom cukrárskych výrobkov, krémov a iných špecialít. Po mnoho desaťročí boli ženy v domácnosti nútené variť klasické kondenzované mlieko dve až tri hodiny pred prípravou samotných karamelových špecialít, aby dosiahli takzvaný karamel. S Caramel CONDÉ ušetríte čas aj peniaze. Praktické otváranie "easy open". .
Energetická hodnota |
1217 kJ |
Tuky |
6 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
4 g |
Sacharidy |
53 g |
- z toho cukry |
53 g |
Bielkoviny |
5.5 g |
Soľ |
0.17 g |
Netto váha |
1000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Mlieko |
Príchuť (aróma) |
Karamel |
Farba |
Hnědá |
Distribuce |
SK |