58%-ná horká čokoláda Arabesque. Práca s čokoládou spočíva v dodržaní tejto zásady: čokoládu rozohrejeme na 45 ° C , odoberieme 2/3 hmotnosti, ktoré schladíme na teplotu 27 ° C. Do tejto prilejeme zvyšnú 1/3 rozpustenej čokolády - priebežne premiešavame a hmotu aplikujeme pri dosiahnutí teploty 31 ° C. V našej ponuke nájdete dostatočné množstvo kvalitných čokolád , ktoré využijete nielen na poťahovanie múčnikov, ale aj na výrobu praliniek - cukríkov. .
Energetická hodnota |
2342 kJ |
Tuky |
38.2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
23.6 g |
Sacharidy |
45.4 g |
- z toho cukry |
40 g |
Bielkoviny |
5.6 g |
Vlákniny |
7.3 g |
Netto váha |
500 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Sójové zrná |
Distribuce |
SK |