Ruská špička na tvorbu ozdôb v podobe vianočných stromčekov a listov. Originálny výrobok anglickej firmy S & C Cheshire - cukrárska špička tzv. "Ruská špička" na vytvorenie vianočného stromčeka, a to jedným ťahom. Tento princíp spočíva v týchto zásadách: 1) maslový krém máme hladký bez hrudiek izbovej teploty, v pevnejšom prevedení 2) šľahačka je vyšľahaná do tuhej konzistencie 3) kráľovská glazúra je vyšľahaná na pevnú konzistenciu - tvorí pevné špičky 4) postup vytvárania kvetu - použitý materiál vytlačíme cez špičku a nožom odstránime - tým máme zabezpečené, že sme odstránili vzduchové bubliny a krém je plne dotlačený na koniec špičky 5) špičku položíme na povrch múčnika a plynulým tlakom začneme vytláčať krém cez trysku a pomaly špičku odďaľujeme od povrchu. Tým vytvárame výšku kvetu. Podľa použitého krému a jeho tuhosti tvoríme požadovanú výšku (práca je totožná ako pri striekaní tubusu likérovej špičky), potom prestaneme tlačiť na sáčok a odtrhneme krém smerom nahor. Rozmery: 4 cm výška, 3,3 cm špička, otvorený koniec cca 4,8 cm. Originál, nejedná sa o žiadnu kópiu z Číny.
Netto váha |
25 g |
Distribuce |
SK |