Zdobenie tort srdiečkami - zdobenie romantických poťahovaných a krémových tort. Jedlá dekorácia. Môžete ňou posypať torty, sušienky, zmrzliny a dezerty. Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku pretrepte alebo nasypte priamo na zmrzlinu a krémy, atď. Drobnými srdiečkami ozdobíte romantické torty s povrchovou úpravou a krémom. Môžete ich použiť na zdobenie valentínskych cupcakov alebo sušienok poliatych čokoládou. Malými srdiečkami môžete ozdobiť napríklad makrónky alebo svadobné dezerty. Zloženie: cukor (83%), rastlinný tuk (palma), zemiakový škrob, ryžová múka, obilný škrob, farbivá E120, E160a, prírodná aróma vanilky. Hmotnosť: 50 g Skladovať v suchom a chladnom mieste. Nutričné údaje v 100 g produktu: Energia 1 758 kJ/ 420 Kcal Tuky 5,24 g z toho nasýtené tuky 2,61 g Sacharidy 94,53 g z toho cukry 84,74 g Bielkoviny 0,6 g Soľ 0 g.
Netto váha |
50 g |
Farba |
Červená |
Distribuce |
SK |