Karina krém - náplň na Medovník. Mliečna zmes na výrobu náplne do medových rezov - základ 500g zmesi, ktoré spojíte s prevarenou vodou 175 g s teplotou cca 40 ° C, 360 g invertného cukru. Suroviny premiešate do hladkej konzistencie, pridáte 200 g tuku, netreba našľahať, radšej spojiť na nižšom stupni. Do prvej polovice krému pridáte med, do druhej časti pridáte karamel. V originálnom recepte zašľahávame med do základnej hmoty a potom oddelíte polovicu, ktorú šľaháte s karamelom. Tu záleží ako sladkú náplň znesiete (podľa chuti). Toto množstvo zmesi vystačí na naplnenie korpusov vyrobených z 1 kg zmesi sandra medovník (4 pláty rozotreté na celú plochu plechu). Povrch múčnika posypte rozdrobenou zmesou z okrajov korpusov a sekaných vlašských orechov. Hmotnosť: 500g Zloženie: sušené mlieko, rastlinný olej (palmový), cukor, glukózový sirup, modifikovaný zemiakový škrob (E1414), sušená srvátka, rastlinný tuk (plne stužený kokosový), zahusťovadlo (E401), emulgátor (E472e), aróma. Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal) Tuky: 29,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 24,8 g Sacharidy: 55,3 g z toho cukry: 39,2 g Vláknina: 0,8 g Bielkoviny: 7,3 g Soľ: 1,3 g.
Energetická hodnota |
2138 kJ |
Tuky |
29.1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
24.8 g |
Sacharidy |
55.3 g |
- z toho cukry |
39.2 g |
Bielkoviny |
7.3 g |
Vlákniny |
0.8 g |
Soľ |
1.3 g |
Netto váha |
500 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Mlieko |
Distribuce |
SK |