Kompletná zmes na výrobu kokosových orechov. Zložky na prípravu: 500 g kokosu + 150 g vody ( cca 30 °C) + ovocná zmes (džem) marhuľový 15 g Návod na použitie: Všetky ingrediencie mixujte pri stredných otáčkach 5 - 7 minút, až kým nie sú ľahko našľahané a majú stabilnú konzistenciu. Pečte pri 180 °C asi 20 minút. Kompletná sypká zmes na prípravu kokosu - stačí voda a marhuľový džem. Vyšľahanú zmes nastriekajte na papier na pečenie a upečte. Hmotnosť 5 kg Skladovacie podmienky: V suchom, dobre vetranom sklade pri teplote max. 25 °C, vždy zatvorené. Zloženie: Cukor, strúhaný kokos (min. 39 %), sušený vaječný bielok, ryžová múka, rastlinný tuk (plne stužený kokos), sušené mlieko, emulgátor (E472a), zahusťovadlo (E401), glukózový sirup.
Energetická hodnota |
2110 kJ |
Tuky |
26.1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
24.4 g |
Sacharidy |
63.7 g |
- z toho cukry |
54.5 g |
Bielkoviny |
6.6 g |
Vlákniny |
5.9 g |
Soľ |
0.5 g |
Netto váha |
5000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Vajcia, Mlieko |
Distribuce |
SK |