Vaše rohlíčky budou chutné i další dny. Univerzálny zlepšujúci prípravok na bežné aj jemné pečivo, tolerancia kysnutie, predĺžená trvanlivosť pečiva, pre malé i priemyselné pekárne. Jeden z mnohých tzv. Zlepšujúcich prípravkov do pečiva. Podporuje kysnutie, zlepšuje chuť a zvyšuje trvanlivosť pečiva. Obvykle pridávame 1 lyžičku prípravku na cca 500 g múky. Dávkovanie: do 3% .
Energetická hodnota |
1681 kJ |
Tuky |
18.79 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
15.81 g |
Sacharidy |
59.76 g |
- z toho cukry |
30.87 g |
Bielkoviny |
4.7 g |
Vlákniny |
5.41 g |
Soľ |
1.79 g |
Netto váha |
1000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia, Sójové zrná, Mlieko |
Distribuce |
SK |