Marcipán bielený pre modelovanie , poťahovanie a zdobenie tort. Pravý holandský marcipán príjemnej mandľovej chuti a vône v pomere 1 : 3 skvelý na poťahovanie v tomto prevedení prichádza už vybielený. Výborne sa hodí na svadobné torty , ale aj modelovanie kvetín bez nutnosti dodatočného bielenia. Marcipán sa dobre spracováva, a to aj v prípade stvrdnutia. Optimálna pracovná teplota 21 ° C. .
Energetická hodnota |
1760 kJ |
Tuky |
10 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
1 g |
Sacharidy |
78.1 g |
- z toho cukry |
70.4 g |
Bielkoviny |
4.3 g |
Vlákniny |
2.1 g |
Netto váha |
2500 g |
Farba |
Bílá |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Orechy |
Materiál |
Marcipán |
Distribuce |
SK |