Pikantná zmes na prípravu klasických placiek s čokoládovou polevou známych ako moroccane alebo tiež florentínky. Na výrobu ľahkých ovocných koláčov ponúkame koncentrát aromatickej pasty - čučoriedky. Pasta sa používa do krémov, zmrzliny, šľahačky a v kombinácii s neutrálnym zahusťovadlom na šľahačku. Zloženie: cukor, glukózový sirup, ovocie - čučoriedky 15 %, koncentrát brusnicovej šťavy 6 %, okysľujúca látka - kyselina citrónová, obsahuje farbivá: extrakt z tmavého koreňa odrody mrkvy, extrakt z košenily, aróma, zahusťovadlo - pektín, tara guma. Množstvo 200 g, t. j. pri maximálnom dávkovaní 70 g na 1 liter základu, toto balenie ochutí 2,8 litra základu.
Energetická hodnota |
1816 kJ |
Tuky |
21.4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
2.9 g |
Sacharidy |
47.4 g |
- z toho cukry |
36.6 g |
Bielkoviny |
6.4 g |
Vlákniny |
12.6 g |
Soľ |
0.5 g |
Netto váha |
1000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Obilniny obsahujúce lepok, Orechy, Sezamové semená, Vajcia, Arašidy |
Distribuce |
SK |