Logo Logo
Špička likérové 24-36 - Kovovýroba Jeníkov
Špička likérové 24-36 - Kovovýroba Jeníkov
Krátky popis Exkluzívny produkt Špička likérové 24-36 - Kovovýroba Jeníkov od výrobca Kovovýroba Jeníkov u nás nájdete najlacnejšie za 13,76 €.
Obvyklá cena
  • 13,76
  • 13,81 €
  • 0 %
Výrobca/Značka
Kovovýroba Jeníkov
EAN 8594034481246
Hodnotenie
Špička likérové ​​24-36 Recept na likérové ​​špičky 7 dkg cukru kryštál alebo krupica 2 dkg sójovej múky (hladkej odtučnené) k dostaniu v predajniach zdravej výživy 1 dkg kakaa 1 dl vody 5 dkg čokolády na varenie 10 dkg stuženého 100% tuku cca 22 ks okrúhlych piškót čokoládu a trochu stuženého tuku vaječný koňak trochu sušeného mlieka na zahustenie koňaku Múku, kakao, cukor a vodu zmiešame a dáme asi na štyri minútky povariť. Pri varení, asi na 4 stupeň miešame, aby sa nám zmes nepripálila. Ostavíme a zamiešame čokoládu. necháme úplne vychladnúť, trebárs aj do druhého dňa. Potom zašľaháme zmäknutý stužený tuk. Dbajte na to, aby ste naozaj mali vyšľahanú hmotu bez kúskov tuku. Než budeme robiť špičky, dáme si hmotu na chvíľu do chladničky, ale nie úplne stuhnú, aby išla hmota tlačiť vrecúškom. Medzi tým si na piškóty natrieme čokoládu. Zabráni nám zmäknutie piškótu. Hmotu vytlačíme špeciálnym nadstavcom na piškóty a dáme do chladničky. Môžeme si tiež upiecť svoje buflery. (Nadstavec má na strane malú dierku a tá musí zostať vonku). Zásada pri ďalšom spracovaní špičiek je, že musí byť veľa studené, najlepšie namrazené. Nezabudnite si tiež nechať hmotu na uzavretie špičiek. Vaječný koňak si trochu zahustíme sušeným mliekom, naplníme špičky a uzavrieme je ozdobným nadstavcom. Dáme opäť do chladničky. Rozrobíme si čokoládu s tukom a veľmi ľadovej špičky v nej namáčame.
Netto váha 35 g
Materiál Kov
Distribuce SK
Ďalšie produkty od výrobcu Kovovýroba Jeníkov
Ďalšie produkty v kategórii Likérové špičky