Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek tak masla, margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", kedy ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je aj vmiešaní Karin do tvarohovej náplne.
Energetická hodnota |
2076 kJ |
Tuky |
22.9 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
19.1 g |
Sacharidy |
68.5 g |
- z toho cukry |
60.4 g |
Bielkoviny |
3.8 g |
Vlákniny |
0.6 g |
Soľ |
0.8 g |
Netto váha |
1000 g |
Príchuť (aróma) |
Banán |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Mlieko |
Distribuce |
SK |