Karina Basic Milk je univerzálny sypká surovina určená na ochutenie a stuženie živočíšnej šľahačky, masla alebo margarínu. Táto zmes sa dá využiť aj v špeciálnych povrchových polevách. Všetky varianty majú lahodnú mliečnu chuť, ktorá sa dá využiť aj v duo kombinácii s iným druhom Kariny. Spevnenie živočíšnej šľahačky - na 3000g šľahačky použijeme 1000g Kariny Basic Milk, ktorú zmiešame s 500 g pitnej vody. Ak chceme vyrobiť maslový krém, tak na 500g masla použijeme 1 kg Karina Basic Milk. Tú zmiešame s 500g pitnej vody a napučanú zmes zašľaháme do masla (v predchádzajúcom prípade do ušľahanej šľahačky). Hmotnosť: 500g Zloženie: Cukor, sušené mlieko, rastlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená srvátka, rastlinný tuk (plne stužený kokosový), zahusťovadlo (E401), emulgátor (E472e), aróma. Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2162 kJ (517 kcal) Tuky: 27,5 g z toho nasyc. mastné kyseliny: 22,3 g Sacharidy: 60,0 g z toho cukry: 53,2 g Vláknina: 0,5 g Bielkoviny: 7,1 g Soľ: 0,8 g.
Energetická hodnota |
2162 kJ |
Tuky |
27.5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
22.3 g |
Sacharidy |
60 g |
- z toho cukry |
53.2 g |
Bielkoviny |
7.1 g |
Vlákniny |
0.5 g |
Soľ |
0.8 g |
Netto váha |
500 g |
Príchuť (aróma) |
Smetana, mléko, jogurt |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Mlieko |
Distribuce |
SK |