Zmes Karina KAKAO MIX s 21 % kakaa na výrobu kakaovej náplne. Univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ale aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", kedy ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je použitie tejto zmesi aj na výrobu likérových špičiek - tj. čokoládového komínu. Tu používame prevarenú vodu s teplotou 50 ° C a stužený tuk. Zmes Karina KAKAO MIX s 21% kakaa na výrobu kakaovej náplne. Určené pre ďalšie spracovanie. Odporúčaný postup: Karina 1000 g, voda 50 ° C (prevarená) 450 g, tuk na šľahanie 1250 gr. Zmiešame zmes s vodou a vmiešavame postupne do vyšľahaného tuku. Zloženie: cukor, kakao (min 21%), sójová múka, rastlinný olej, modifi. kukuričný a zemiakový škrob, glukózový sirup, sušená srvátka. Skladujte v suchu, dobre vetraných priestoroch a v chlade do 25 ° C, vždy uzavreté.
Netto váha |
1000 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |
Distribuce |
SK |