Logo Logo
Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS
Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS
Krátky popis Dizajnový produkt Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS od výrobca IREKS u nás nájdete po zľave za 6,14 €.
Obvyklá cena
  • 6,14
Výrobca/Značka
IREKS
Hodnotenie
(Celkom 27 hodnotenia )
Špeciálna zmes sušených bielkov s cukrom krupicou a s kyselinou citrónovou. Sypká zmes Eibumin na výrobu snehového pečiva, indiánky, náplní do trubičiek alebo krémrolí, laskoniek. Dodávaná hmotnosť 200g. Výrobný postup: Indiánky: 100g eibuminu + 500g pitnej vody - zmiešať, nechať krátko odležať potom šľahať, počas šľahania pridať 625g cukru kryštál a 350g ríbezľovej marmelády, do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar (725g cukru kryštál zvariť s 200g pitnej vody na "retiazku "). Bielkový krém: 100g eibuminu + 770g pitnej vody - zmiešať, nechať odležať počas šľahania pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar (1230g cukru kryštálu + 310g pitnej vody - zvariť na retiazku), po zaliatí pridať 70g vanilínového cukru. Pečené hmoty Laskonky: 100g eibuminu + 765g vody- zmiešať, nechať odležať a pri šľahaní pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozv (1230g cukru kryštál + ​​310g pitnej vody-zvariť na retiazku), po zaliatí do šľahanej hmoty pridávame 480g cukru múčka + 1080 g jadrovín (kokos, strúhané oriešky, mandle) Pusinky: 100g eibuminu + 770g pitnej vody - zmiešať, nechať odležať a pri šľahaní pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar  (1230g cukru kryštál + ​​310g pitnej vody - opäť zvariť na retiazku). Po zaliatí pridáme do šľahanej hmoty 785G cukru múčky. Pečené výrobky sušíme pri teplote 110-140 ° C počas 45 min. , podľa typu rúry.
Netto váha 200 g
Distribuce SK
Ďalšie produkty od výrobcu IREKS