Špeciálna zmes sušených vaječných bielkov s krupicovým cukrom a kyselinou citrónovou. Zmes na prípravu snehových sušienok, indiánskych sušienok, náplne do creme fraiche, lasagní. Dodávaná hmotnosť 5000 g Výrobný postup: Indiánky : 100 g eibumínu + 500 g pitnej vody - zmiešame, necháme krátko odstáť a potom šľaháme, počas šľahania pridáme 625 g kryštálového cukru a 350 g ríbezľového džemu. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievame cukrový roztok (725 g kryštálového cukru povaríme s 200 g pitnej vody, aby vznikla "reťaz"). Bielkový krém - 100g eibumínu+770g pitnej vody - zmiešajte, nechajte odstáť a pridajte 620g kryštálového cukru. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievajte cukrový likér (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - varte do reťazca). Po vyliatí pridajte 70 g vanilínového cukru. Pečené hmoty Laskonky - 100g eibumínu + 765g vody - zmiešajte, nechajte odpočívať a za stáleho šľahania pridajte 620g kryštálového cukru. Cukrový roztok (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - zvarte na reťaz) pomaly vlejte do vyšľahanej hmoty, po vliatí vyšľahanej hmoty pridajte 480 g kryštálového cukru + 1080 g jadier (kokos, strúhané orechy, mandle) Pusinky - 100g eibumínu + 770g pitnej vody - rozmiešame, necháme odstáť a za stáleho šľahania pridáme 620g kryštálového cukru. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievajte cukrový roztok (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - zvarte na reťaz). Po naliatí do vyšľahanej hmoty pridajte 785 g práškového cukru. Upečené výrobky sušte pri teplote 110-140 °C po dobu 45 minút (v závislosti od typu rúry).
Netto váha |
2000 g |
Distribuce |
SK |