Forma na čokoládové cukríky - pralinky v tvare srdiečok. Formička je vhodná na prípravu plnených čokoládových praliniek. Vytemperovanou tmavou alebo bielou čokoládou vylejte formu a nechajte stuhnúť. Pripravenú náplňou naplňte pomocou trezírovacího sáčku pralinky pod okraj, prelejte vrstvou temperované čokolády. Odstráňte prebytočnú čokoládu a nechajte stvrdnúť. Vďaka hladkému povrchu môžete pralinky ľahko vyklopiť. Pralinky plňte najlepšie ochutenou čokoládovou ganache. Pri plnení riedkymi náplňami by sa mohli pralinky pri zalievaní alebo vytĺkanie z formy poškodiť. Čokoládové pralinky môžete po vybratí z formy ďalej dozdobiť kontrastnou farbou čokolády alebo prachovými perleťovými farbami. Skvele budú vyzerať aj pralinky prestriekaný bronzovým alebo inak farebným sprejom. Pralinky môžete použiť na zdobenie svadobných, valentínskych a dievčenských tort a zákuskov alebo ich naskladajte do úhľadné krabičky a venujte k narodeninám, sviatku, na Valentína alebo kedykoľvek inokedy ako sladkú pozornosť. Spojením dvoch srdiečok, medzi ktoré vložíte drevenú tyčku, vytvoríte pekné sladké lízatko alebo zapichovátko, ktoré môžete potrieť čokoládou a obaliť v kokose, orieškoch, cukrovom zdobenie a ďalších posypkách. Jednodruhové forma 8 ks na plate. Veľkosť 4 x 4,6 cm.
Netto váha |
100 g |
Distribuce |
SK |