Ak ste milovníkom kvalitnej horkej čokolády alebo jemných mliečnych hľuzoviek, ktoré sa rozplývajú na jazyku, táto nepriľnavá forma s tvarom srdca vás určite poteší. Jednoducho nalejte rozpustenú čokoládu, pridajte obľúbené prísady, orechy, sušené ovocie, sušenú levanduľu atď. a nechajte stuhnúť v chladničke. Jednotlivé srdiečka jednoducho vyklopte z ohybnej formy. Alebo ho použite na pečenie drobných maslových sušienok ku káve svojej milovanej osoby. Výhody silikónových foriem na pečenie: pružné a stohovateľné, pralinky sa dajú ľahko olúpať pečenie je rýchle a rovnomerné odolné - vydržia teploty od -40 °C do +220 °C nepreberajú vôňu ani chuť použitých potravín nevyžadujú pracné vyprázdňovanie, možno ich vložiť do mrazničky alebo do mikrovlnnej rúry možno ich umývať v umývačke riadu stačí ich vložiť do zásuvky alebo uložiť zrolované, v zásuvkách zaberajú minimum miesta Ak ste milovníkom kvalitnej horkej čokolády alebo jemných mliečnych hľuzoviek, ktoré sa rozplývajú na jazyku, táto nepriľnavá forma s tvarom srdca vás určite poteší. Jednoducho nalejte rozpustenú čokoládu, pridajte obľúbené prísady, orechy, sušené ovocie, sušenú levanduľu atď. a nechajte stuhnúť v chladničke. Jednotlivé srdiečka jednoducho vyklopte z ohybnej formy. Alebo ho použite na pečenie drobných maslových sušienok ku káve svojej milovanej osoby. Výhody silikónových foriem na pečenie: pružné a stohovateľné, pralinky sa dajú ľahko olúpať pečenie je rýchle a rovnomerné odolné - vydržia teploty od -40 °C do +220 °C nepreberajú vôňu ani chuť použitých potravín nevyžadujú pracné vyprázdňovanie, možno ich vložiť do mrazničky alebo do mikrovlnnej rúry možno ich umývať v umývačke riadu stačí ich vložiť do zásuvky alebo uložiť zrolované, v zásuvkách zaberajú minimum miesta.