Mandle Múka s sa vyrába mletím blanšírované mandle na adrese jemné prášok. Je to je to najobľúbenejšie suroviny pre zdravé pečenie bez bezlepkové. Môžete vytvoriť z to skvelé koláče, palacinky alebo dezerty! Mandľová múka je jednou z najobľúbenejších ingrediencií na zdravé a bezlepkové pečenie, ale aj na výrobu pochúťok, ako sú makrónky a iné skvelé dobroty. Vzniká mletím blanšírovaných mandlí na jemný prášok, takže nám poskytuje všetky výhody mandlí. Pripravte z neho chutné koláče, buchty, palacinky alebo omelety! Ako môžeme použiť mandľovú múku? Vyznačuje sa prirodzenou, mierne sladkou chuťou, ktorá nie je príliš intenzívna, a preto je vhodná do pečiva, ako sú koláče, palacinky alebo omelety. Na rozdiel od tradičnej múky sa môže konzumovať surová a je výborná aj ako dekorácia dezertov alebo na výrobu makrónok a marcipánu. Aké sú výhody konzumácie mandľovej múky? Super zdroj energie! Poskytuje nám všetky výhody mandlí - prospieva telu! Mandle obsahujú veľké množstvo prospešných látok, ako sú vitamíny a minerály (horčík, fosfor, zinok, vitamín E, mangán, riboflavín) a nenasýtené mastné kyseliny. Keďže mandľová múka je prirodzene bezlepková, je vynikajúcou alternatívou múky pre celiatikov, t. j. ľudí, ktorí neznášajú pšenicu alebo lepok.
Energetická hodnota |
2704 kJ |
Tuky |
54 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
4.4 g |
Sacharidy |
18.7 g |
- z toho cukry |
5 g |
Bielkoviny |
200 g |
Vlákniny |
8 g |
Netto váha |
1000 g |
Krajina pôvodu |
USA |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Orechy |
Výrobce deklaruje |
Bezlepkový výrobek - neobsahuje lepek (Gluten free) |
Distribuce |
SK |