Organický vanilkový struk Bourbonská vanilka sa môže nazývať Bourbonská vanilka len vtedy, ak sa vanilka pestuje na jednom z "Bourbonských ostrovov". Patria sem Madagaskar, Maurícius, Réunion (predtým známy ako Île Bourbon) a Seychely. Odvtedy sa nazýva Bourbon-Vanilla. Organický vanilkový lusk Bourbon má jemnú vôňu a dodá nebeskú sladkosť šľahačke, krémom a všetkým druhom pečiva. Vanilkové struky navyše pochádzajú z certifikovaného ekologického pestovania. Vanilkový struk pozdĺžne rozrežte nožom a vyškrabte vanilkovú dužinu. Vanilkovú dužinu použite na ochutenie jedla. Vyškrabaný vanilkový struk sa môže variť spolu s jedlom a potom sa opäť vyberie. Prísady: vanilkový struk. 1 vanilkový struk stačí na 500 ml (1/2 l) tekutiny alebo 500 g múky.
Energetická hodnota |
1130 kJ |
Tuky |
11 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
1.3 g |
Sacharidy |
18 g |
- z toho cukry |
14 g |
Bielkoviny |
5 g |
Soľ |
0.15 g |
Príchuť (aróma) |
Vanilka |
Výrobce deklaruje |
BIO produkt, Bez konzervantů |
Distribuce |
SK |