Roztieracia nôž ohnutý s guľatou špičkou 23 cm Nožom ľahko rozotrite krémy a polevy na tortách a ďalších dezertoch nožom sa ľahko manipuluje pri nanášaní ganache pred ťahaním cupcakes. Pri práci s čokoládovými krémy vložte nôž do horúcej vody, utrite papierovou utierkou a uhladzujte krém do požadovaného tvaru. Zahnutá cukrárska roztieraciu lopatka (nôž) s guľatou špičkou je vyrobená z kvalitného nerezu s ergonomickou plastovou rukoväťou. Vhodná na pomazávaní a rozťahovanie krémov, marmelády na plochu torte, na teplú čokoládu pri poťahovaní torte, na zarovnávanie nerovností. Nevyhnutnosť vo výbave každého milovníka či milovníčky pečenie tort. Farba: strieborná / čierna Materiál: nerez / plast Rozmery: Dĺžka nerezové plochy: 11 cm Dĺžka roztieraciu plochy: 8 cm Celková dĺžka: 23 cm.