Vanilkové zahusťovadlo na šľahačku, krémy a náplne v 250 g. Tužidlo na prípravu vanilkových krémov a náplní. Čistá prášková zmes na ochutenie a stuženie šľahačky s príjemnou vanilkovou príchuťou. Vylepšené a úspornejšie dávkovanie - ušetrite náklady! Na široké spektrum použitia - torty, dezerty, zdobenie, zákusky. Na 200 g zahusťovadla pridajte 0,2 - 0,3 l vlažnej vody a postupne pridajte 1 l šľahačky. Do pripraveného roztoku postupne pridajte 1000 g polotučnej nesladenej šľahačky. Použitie teplej vody spomaľuje začiatok želírovania. Vyšľahajte do požadovanej konzistencie. Oslaďte podľa chuti a pridajte ovocie. Nechajte vychladnúť v chladničke 1-2 hodiny. Zloženie: cukor, dextróza, zemiakový modifikovaný škrob E1414, bravčová želatína, aróma, farbivo: betakarotén.
Energetická hodnota |
1682 kJ |
Tuky |
0.5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
0.2 g |
Sacharidy |
93 g |
- z toho cukry |
85 g |
Bielkoviny |
4.8 g |
Soľ |
0.02 g |
Netto váha |
250 g |
Príchuť (aróma) |
Vanilka |
Distribuce |
SK |