Zrkadlová poleva Tmavá čokoláda netuhnúca. Zrkadlová poleva, ktorá netuhne, je stále mäkká a nesteká pri krájaní. Tento typ obsahuje 5% jahodového pretlaku. Polevu jemne natemperujeme vo vodnom kúpeli (alebo mikrovlnnej rúre) na 40-50 ° C. Lejeme na stred múčnika a rozotrením docielime hladkého leského povrchu. Stekajúcej polevu roztierame na bokoch tak, aby bola vytvorená celistvá krycia vrstva. Poleva na múčnika je netuhnúca aj po zamrazenie. Dodávaná hmotnosť 500g. Skladujeme v chlade a suchu.
Energetická hodnota |
1130 kJ |
Tuky |
2.3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
1.4 g |
Sacharidy |
58 g |
- z toho cukry |
50 g |
Bielkoviny |
2 g |
Vlákniny |
3.1 g |
Soľ |
0.35 g |
Netto váha |
500 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Mlieko |
Distribuce |
SK |