Bezlepková zmes na výrobu sladkého múčnika - brownie. Brownie-Mix Gluten Free Brownies tak, ako je, milujeme - s veľmi intenzívnou a príjemnou kakaovou chuťou. Zmes Brownie-Mix Glutén Free sebou prináša nasledujúce výhody: univerzálne a všestranné možnosti spracovania, optimálna konzistencia cesta, jednoduchá a spoľahlivá výroba. Získate veľmi vláčny korpus typický pre brownies. Tmavú a intenzívnu farbu, dlhotrvajúcu čerstvosť a vynikajúcu silnú čokoládovú chuť. Zo zmesi Brownie-Mix Glutén Free môžete jednoducho vyrobiť aj vynikajúce sušienky, ktoré ešte naviac môžete plniť náplňou podľa vlastného výberu. Dávkovanie: 1 kg zmesi, 75 g vajec, 160g oleja, 190g vody, 150g vlašských orechov. Zmes s vajcami, olejom a vodou spojíme v hladkú hmotu, nakoniec vmiešame jadra. Rozotrieme na vymastený plech s okrajom (20x30cm) a pečieme v predhriatej rúre na 170 ° C cca 50 minút. Odporúčaná receptúra na Brownie Suroviny / Množstvo (g) Brownie-Mix Glutén Free - 1000 g Vaječný tekutý obsah - 75 g Olej jedlý - 160 g Voda pitná - 190 g Vlašské orechy - 150 g Čokoládový krém - 300 g Odporúčaný technologický postup: Hmota: vymiešame všetky suroviny do hladka, nakoniec pridáme vlašské orechy. Potom hmotu rozotrieme na plech a dáme piecť. Pečenie: pri 180 - 190 ° C počas 20 - 25 minút. Dohotovenie: vychladnutý korpus potrieme čokoládovým krémom a nakrájame na požadované rozmery. Odporúčaná receptúra na Bezlepkové kakaové sušenky: Suroviny / Množstvo (g) Brownie-Mix Glutén Free - 1000 g Maslo mliekárenské - 300 g Vaječný tekutý obsah - 100 g Kukuričný škrob - 100 g Odporúčaný technologický postup: Cesto: suroviny spojíme a.
Energetická hodnota |
1966 kJ |
Tuky |
25 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
5.1 g |
Sacharidy |
53 g |
- z toho cukry |
40 g |
Bielkoviny |
7.1 g |
Vlákniny |
4.6 g |
Soľ |
0.7 g |
Netto váha |
1000 g |
Výrobce deklaruje |
Bezlepkový výrobek - neobsahuje lepek (Gluten free) |
Distribuce |
SK |