Mix na prípravu jemného hnedého piškótového koláča s 3,5 % gaštanovej múky. Sladená viaczrnná zmes jadier s prídavkom sušenej mrkvy. Určené na ďalšie spracovanie. Množstvo: 1 kg Odporúčaný postup: 1000 g zmesi Tunisanka, 240 g vody (40-50 °C), 50 g oleja. Ingrediencie premiešajte a nechajte odpočívať aspoň 2 hodiny, potom opäť premiešajte. Skladujte v suchom, dobre vetranom priestore a v chladničke pri teplote do 25 °C, vždy uzavreté. .
Energetická hodnota |
1617 kJ |
Tuky |
4.4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
1.8 g |
Sacharidy |
79 g |
- z toho cukry |
41 g |
Bielkoviny |
5.7 g |
Vlákniny |
1.5 g |
Soľ |
0.66 g |
Netto váha |
1000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Obilniny obsahujúce lepok, Mlieko |
Výrobce deklaruje |
Bez geneticky modifikovaných surovin (GMO free) |
Distribuce |
SK |