Sypká zmes na výrobu klasických placiek s čokoládovou polevou, známe ako marokánky alebo aj florentínky. Sladená jadrová viaczrnná zmes s prídavkom sušenej mrkvy. Určené na ďalšie spracovanie. Množstvo: 5 kg Odporúčaný postup: 1000 g zmesi Tunisanka, 240 g vody (40-50 °C), 50 g oleja. Zmiešajte prísady a nechajte ich odpočívať aspoň 2 hodiny, potom ich znova premiešajte. Skladujte v suchom, dobre vetranom priestore a v chladničke pri teplote do 25 °C, vždy uzavreté.
Energetická hodnota |
1816 kJ |
Tuky |
21.4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
2.9 g |
Sacharidy |
47.4 g |
- z toho cukry |
36.6 g |
Bielkoviny |
6.4 g |
Vlákniny |
12.6 g |
Soľ |
0.5 g |
Netto váha |
5000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) |
Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia, Arašidy, Orechy, Sezamové semená |
Distribuce |
SK |